Augi, kas sievietēs un vīriešos vairos seksualitāti

Vai zināji, ka ir tādi augi, ko dēvē par mīlestības augiem? Izmantojot tos pareizi, var veicināt seksualitāti jeb, kā saka Zāļu sieva Līga Reitere – stiprināt jausmu, jušanu un tīksmi. “Visi augi, kam ir salkani rūgta smarža, veicinās smalku jušanu,” teic Zāļu sieva.
Visi augi, kuriem ir salkani rūgta smarža noder nervu sistēmas stiprināšanai un smalkas jušanas veicināšanai.

FOTO: Shutterstock.com

Visi augi, kuriem ir salkani rūgta smarža noder nervu sistēmas stiprināšanai un smalkas jušanas veicināšanai.

Naktsvijole

Ļoti reti sastopams aizsargājams augs. Veicina intuīciju, jausmu un jušanu. Tā kā augs ir aizsargājams, to neiesaka plūkt, bet gan gulēt pļavā, kur zied naktsvijoles. “Gulēšana pļavā starp smaržīgiem ziediem veicina jušanu un jausmu. Augu ēters dod tādu vieglu sajūtu, kas veicina mīlestību un mīlēšanos. Ja cilvēkam ir smaga darba noguruma sajūta, nevar ļauties jušanai. Vajag dabūt brīvību,” paskaidro Zāļu sieva.

 

Tāpat Līga Reitere iesaka gulēt svaigi pļautā sienā, jo augiem vīstot, tie atdod savu enerģiju, ko mēs caur ādas porām varam uzņemt.

Visi augi, kuriem ir salkani rūgta smarža noder nervu sistēmas stiprināšanai un smalkas jušanas veicināšanai.

Jasmīns

Jasmīna smarža atbrīvo nervu spriedzes, mazina depresijas, nomierina nervus, stiprina jūtas, noskaņo uz garīgumu, stimulē jaunradi, oriģinālu ideju rašanos. Nostiprina pašcieņu, labklājības izjūtu. Rada atbrīvotību kautrīgiem cilvēkiem un pastiprina partneru savstarpēju saprašanos, uzlabo gan seksu, gan miegu.

 

Zāļu sieva teic, ka jasmīnu sauc par mīlestības puķi. Vīstošus jasmīna ziedus iesaka kaisīt gultā tāpat, kā rožu ziedlapiņas, tie veicinās jušanu, tīksmi un sievišķību.

 

Reklāma
Reklāma

Vīgrieze

Salkani rūgta ir arī vīgrieze. Šo Jāņu zāli var pieskaitīt pie buramzālēm. Vīgrieze ir plaši sastopams augs, tāpēc to droši var plūkt pļavā un izmantot savām vajadzībām. “Paklauvējot 2 vīgriežu mazās ziedu buntītes vienu pret otru, mēs varam sīkus, sīkus ziediņus iebirdināt gultā. To ieteiktu darīt uz balta palaga un pie pilnas gaismas paturēt, lai sīkie kukainīši, kas bijuši starp ziediem, aizlien projām,” iesaka Līga Reitere. Arī šis augs veicinās jušanu.

 

Papardes

Papardes atjauno organismu, dziedē brūces un mazina kaulu un locītavu sāpes, ārstē reimatismu. Taču tās vairo arī seksualitāti. “No visām papardēm saka, ka vēdekļa papardes, strausa papardes un sievu papardes var izmantot gan istabas rotāšanā, gan uz grīdas kaisīt pluinītu papardi, gan arī izmantot kā buramzāli, pārliekot to pār slieksni, lai nenāk ļauna diena un skauģi,” teic Zāļu sieva.

 

Madara

Arī šis augs veicina tīksmi, mīlestību un jušanu. 

Saistītie raksti