Īpašas cenas un citi bonusi! Kādēļ ir vērts apmeklēt atvērto durvju dienas jaunajā projektā?

Nekustamā īpašuma attīstītājs “YIT LATVIJA” jau šonedēļ, 22. augustā, aicina uz atvērto durvju dienas pasākumu “Kaivas kvartālā”. Visiem interesentiem no plkst. 14.00 līdz 20.00 būs iespēja izstaigāt brīvos dzīvokļus, autostāvvietas, noliktavas telpas, āra teritoriju, kā arī saņemt bezmaksas interjera dizaineru un mēbeļu ražotāju konsultācijas.
Projekts atrodas Kaivas ielā 48A, Dreiliņos.

FOTO: Publicitātes foto

Projekts atrodas Kaivas ielā 48A, Dreiliņos.

Apskatīt dzīvokļus būs iespēja gan vienatnē, gan kopā ar YIT pārstāvi, kuram uzdot visus interesējošos jautājumus. Tāpat būs pieejamas bankas speciālistu konsultācijas, lai apmeklējuma ietvaros noskaidrotu savas finansiālās iespējas.

 

Kopumā projektā pieejami 53 brīvi dzīvokļi.

 

Pasākuma laikā tiks nodrošināta:

  • Pieejamo dzīvokļu apskate;
  • Demo dzīvoklis iedvesmai;
  • Luminor bankas speciālistu konsultācijas;
  • Padomi virtuves pasūtīšanai un dzīvokļu iekārtošanai no Olīve mēbeles un Design Box;
  • Izdevīga dzīvokļa iegādes cena


Par “Kaivas kvartālu”

Projekts atrodas Kaivas ielā 48A, Dreiliņos. “Kaivas kvartālā” pieejami 2;3 un 4 istabu dzīvokļi, ar platībām, sākot no 44m2 līdz 85,2 m2. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu komforta klases apdari un atkarībā no stāva, dzīvokļiem pieejami divu veidu apdares risinājumi. Plašs skapis gaitenī palīdzēs ieviest organizētu kārtību mājās. Praktisks virtuves plānojums dzīvojamās istabas nišā ļaus būt kopā ar ģimeni arī gatavošanas brīžos. Guļamistaba ir pietiekami plaša, lai papildus iekārotu nelielu darba vai skaistuma stūrīti.

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt iedvesmu sava jaunā mājokļa iekārtošanai sniegs projekta 3 istabu demo dzīvoklis. Visiem dzīvokļiem ir izbūvēti balkoni, kuri sniedz ne tikai košu akcentu pelēkos toņos veidotajai ēkas fasādei, bet arī lieti noderēs kā omulīgas oāzes silto vakaru baudīšanai. 

 

Plānots, ka visa kvartāla būvniecība pilnībā noslēgsies 2028. gadā un to veidos piecas 6 stāvu komforta tipa ēkas.

Lai pieteiktos klientu dienu apmeklējumam, reģistrācija ir obligāta! To var izdarīt ŠEIT! 

Saistītie raksti