Pasniedzam saldo ēdienu apelsīnu "šķīvīšos"!
Lūk, kāda brīnišķīga ideja, kā pasniegt saldo ēdienu jubilejas reizē!
Lūk, kāda brīnišķīga ideja, kā pasniegt saldo ēdienu jubilejas reizē!
Ņemiet lielus apelsīnus, ko pārgriež uz pusēm. Ar karoti vai nazi izņem mīkstumu, ko vēlāk var izmantot saldā ēdiena gatavošanā. Kad mīkstums izņemts, trauciņi saldā ēdiena pasniegšanai ir gatavi.
Saldajam ēdienam izmanto dažādus augļus - mango, kivi, zemenes, mandarīnus, apelsīna mīkstumu, meloni un citus gardus augļus. Tos sagriež nelielos gabaliņos un kārto apelsīnu "šķīvīšos". Dekorē ar putukrējumu vai pasniedz kopā ar saldējumu.
Labu apetīti!