Kā pagatavot neapēstās Lieldienu olas. 22 receptes
Ja secini, ka raibu raibās olas Lieldienām esat sakrāsojuši par daudz, tad skati šo recepšu apkopojumu, kur olas ir viena no ēdiena sastāvdaļām.
Mammamuntetiem.lv recepte
Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās. Arī Lieldienu krāsotās olas pa nakti jāliek ledusskapī, lai produkts būtu drošs lietošanai uzturā.
Lasītākais
Reklāma
Reklāma
Saistītie raksti
-
Pildītas olas ar tunci
-
Pildītas olas ar ķilavām
-
Pildītas olas 3 dažādās variācijās - ar avokado, ar ķilavām, ar svaigu lasi
-
Pildītas olas šefpavāra Mārtiņa Sirmā gaumē
-
Vācu kartupeļu salāti - gardi, ātri, lēti
-
Klasiskā biešu aukstā zupa latviešu gaumei
-
Siļķe kažokā – klasiskā recepte
-
Siļķe kažokā – figūrai draudzīgāka recepte
-
Ātrie Cēzara salāti ar ceptu vistu. Gatavs 20 minūtēs!
-
Pavasarīgie lieldienu kartupeļu salāti
-
Gardās brokastis - kokteiļu salāti ar skumbriju
-
Olu sviestmaize ar mazsālītu foreli
-
Aukstā avokado zupa ar garnelēm
-
Pica ar garnelēm
-
Siera garneļu salāti
-
Ar siera salātiem pildītas olas
-
Vēl kāda vienkārša recepte, kurā izmantot Lieldienu olas: avokado – olu salāti ar tītara filejas strēmelītēm
-
Ātrie gaļas pīrādziņi ar paipalu olām (var izmantot arī IKEA gaļas bumbiņas)
-
Ātrie un super garšīgie pavasara salāti – ar redīsiem, avokado un paipalu olām
-
Izsmalcinātākai Lieldienu garšai: pildītas olas ar ikriem un grauzdēta maize ar jūras sāls sviestu
-
Īsteni pavasarīgais redīsu un siera kārtojums
-
Avokado-olu salāti: sātīgas brokastis enerģiskai dienai