Kā pagatavot neapēstās Lieldienu olas. 22 receptes

Ja secini, ka raibu raibās olas Lieldienām esat sakrāsojuši par daudz, tad skati šo recepšu apkopojumu, kur olas ir viena no ēdiena sastāvdaļām.
Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās.

Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās. Arī Lieldienu krāsotās olas pa nakti jāliek ledusskapī, lai produkts būtu drošs lietošanai uzturā.

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti