Mātes dienas festivāla koncertā uzstāsies Ieva Kerēvica, grupa "Ilga" un citi mākslinieki

Mātes dienas festivālā, kas šogad notiks sestdien, 11. maijā, Rīgā, Hanzas peronā, gaidāma skaista skatuves programma – ar dziesmām, sarunām un deju priekšnesumiem. Ieeja bez maksas.
Mammām veltītajā koncertā uzstāsies arī dziedošo aktieru trio, ansamblis “Ilga” – Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš.

FOTO: Publicitātes foto

Mammām veltītajā koncertā uzstāsies arī dziedošo aktieru trio, ansamblis “Ilga” – Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš.

Mātes dienas festivālā (skati festivāla programmu ŠEIT), ko rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, Hanzas peronā dienas garumā gaidāma mammu lutināšana, dažnedažādi pārsteigumi, dāvanas un aktivitātes. Centrālais notikums ir skatuves programma, kur ar sveicieniem mammām uzstāsies gan dziedātāji, gan dejotāji, gan arī būs iespēja vērot un iesaistīties ikgadējā Mammu sapulcē, kurā piedalās sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti. 

 

Dziedātāja Ieva Kerēvica uzstāsies Mātes dienas festivāla koncertā. Publicitātes foto.

 

Dziedātāja Ieva Kerēvica: “Būt mātei ir dāvana, kuru man jālolo visu mūžu”

Ar mīļiem un arī jestriem muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies gan dziedātāja Ieva Kerēvica, gan Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga”. “Es nezinu, vai vārds “skaisti” būtu pareizais apzīmējums, runājot par mammas lomu. Bet sievietes attīstībai, sevis iepazīšanai, pat savas pašas mātes un dzimtas sieviešu izprašanai ļoti nozīmīgi,” pārdomās par mammas lomas nozīmi savā dzīvē “Mammamuntetiem.lv” uztic Ieva Kerēvica, “Mātes loma manai dzīvei un personībai ir atnesusi milzīgus resursus, daudz iekšējos uzdevumus, bet galvenokārt 

man ir dota iespēja izjust beznosacījuma mīlestību, īstu empātiju un izpratni par patiesu atbalstu, ieklausīšanos un otra izjušanu. 

Būt mātei ir dāvana, kuru man jālolo visu mūžu, lai cik grūts šis “skaistums” dažreiz neliktos.”

Ieva Kerēvica Mātes dienas festivālā ne vien dāvinās mammām muzikālus sveicienus, bet iesaistīties arī Mammu sapulcē, kurā tiks pārspriesti Mammu aptaujas dati – aptaujā var piedalīties ikviena mamma ŠEIT

 

Aktieru trio “Ilga”. Publicitātes foto.

 

Reklāma
Reklāma

Koncertprogrammā arī Dailes teātra dziedošie aktieri un tautudēli

Mammām veltītajā koncertā uzstāsies arī dziedošo aktieru trio, ansamblis “Ilga” – Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš. Lauris Subatnieks būs arī skatuves programmas vadītājs – kopā ar vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāju, Mātes dienas festivāla rīkotāju Ingu Akmentiņu-Smildziņu.

 

Foto: Dancis.lv

 

Īpašu sveicienu festivāla dalībniecēm sarūpējuši arī tautudēli no Latvijā pazīstamā Latvijas Universitātes tautas deju ansambļa “Dancis”. Kolektīvs ir dibināts 1946. gadā un tas kopj latviešu tautas deju tās visplašākajā spektrā – no latviešu skatuviskās dejas zelta fonda līdz pat mūsdienu horeogrāfu veidotām jaunrades dejām. 

 

Par Mātes dienas festivālu

Mātes dienas festivāls notiks otro gadu un to rīko ilggadējais Tēva dienas festivāla rīkotājs, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Mātes dienas festivāls ir radīts, lai pateiktu mammām paldies un sarūpētu svētku dienu īpaši viņām; pasākums un aktivitātes tajā ir bez maksas. Programma ir bagātīga un veidota tā, lai būtu patīkami, priecīgi un aizraujoši dažāda vecuma mammām, tāpēc aicinām pasākumu apmeklēt kopā ar draudzenēm, savu mammu, vīramāti vai citām sev mīļām mammām. Informācijai par Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv. Tiekamies 11. maijā, Rīgā, Hanzas peronā! Pasākums no plkst. 11.00 līdz 16.00.

 

Skaties video atskatu no Mātes dienas festivāla 2023!

Saistītie raksti