Tēva dienas festivālā piedalies Lielajā laimes ratā – kopējais balvu fonds teju 2500 eiro apmērā! BALVU SARAKSTS

Svētdien, 10. septembrī, par godu tētiem un Tēva dienai, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šogad jau desmito gadu Rīgā rīko Tēva dienas festivālu. Būs gājiens, koncerts, daudz dažādas aktivitātes un arī balvu izloze uz diviem Lielajiem laimes ratiem. Kopējais balvu fonds sasniedz gandrīz 2500 eiro!
Tēva dienas festivāla desmitās jubilejas svinība snotiks šosvētdien, 10. septembrī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēva dienas festivāla desmitās jubilejas svinība snotiks šosvētdien, 10. septembrī.

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00 – ģimenes gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi. Gājienu pavadīs Rīgas Pašvaldības policija, par gājiena muzikālo noformējumu rūpēsies LR Zemessardzes orķestris majora Anda Kareļa vadībā un perkusionista Nila Īles grupa “ZemeDunn”.

 

Tēva dienas gājiena maršruts

Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.


Tēva dienas festivāla svinēšana turpināies Vērmanes dārzā līdz plkst. 16.00. Parka teritorijā būs daudz dažādas aktivitātes – dāvanu darbnīcas tētiem, stafetes, ekstrēmi izaicinājumi un brīvdabas kafejnīcas, būs iespēja uztaisīt kopīgu ģimenes bildi pie svinīgas fotosienas, bez maksas veikt dažādus veselības mērījumus un saņemt speciālistu konsultācijas. Uz skatuves notiks koncerts un dažādi priekšnesumi, kā arī gaidāma balvu izloze uz diviem Lielajiem laimes ratiem!

 

Kopumā tiks izspēlētas vairāk nekā 30 dažādas balvas, kuru kopējā vērtība sasniedz teju 2500 eiro. 

 

Būs iespēja laimēt noderīgas lietas gan skaistumam, gan veselībai, arī vēderpriekiem, atpūtai u. c., ko sarūpējuši “Fiskars”, “Rīgas miestnieks”, “AVÈNE”, “Formula Vitale”, “BABÉ”, “Selga” un virkne citu Tēva dienas festivāla atbalstītāju.

 

Lai piedalītos “Lielo laimes ratu” balvu izlozē, ikviens festivāla apmeklētājs varēs aizpildīt loterijas biļetenu – dalība balvu izlozē ir bez maksas.

Reklāma
Reklāma

 

Skatuves programmu, kā arī balvu izlozi vadīs mūziķis Ansis Klintsons un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

 

Skaties balvu sarakstu!

Uz laimes ratiem norādīta balvu vai dāvanu karšu aptuvenā vērtība.

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti