Tēti, piedalies aptaujā un saņem dāvanu karti, lai izlēktu ar gumiju vai lidotu gaisa tunelī!

Gaidot Tēva dienu, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina tētus piedalīties aptaujā par tēta iesaisti bērna izglītībā – no dzimšanas brīža un arī skolas vecumā. Viens aptaujas dalībnieks izlozes kārtībā saņems dāvanu karti 100 EUR no “Sigulda Adventures” – tā ir dāvanu karte piedzīvojumiem!
Sigulda Adventure piedāvā adrenalīna pilnus piedzīvojumus, piemēram, izlēkt ar gumiju no gaisa trošu vagnoniņa vai lidot vēja tunelī. Foto: ekrānuzņēmums no video

FOTO: Ekrānuzņēmums

"Sigulda Adventure" piedāvā adrenalīna pilnus piedzīvojumus, piemēram, izlēkt ar gumiju no gaisa trošu vagnoniņa vai lidot vēja tunelī. Foto: ekrānuzņēmums no video

Aptauja ir anonīma, tās aizpildīšana aizņems vien dažas minūtes tava laika, taču būs nozīmīga vecāku organizācijai aktivitātēm, kas vērstas uz tētu iesaisti bērna izglītošanas procesos. Aptaujā aicinām piedalīties līdz 2. septembrim (ieskaitot), “Sigulda Adventures” dāvanu kartes izloze notiks 3.septembrī.

Izlozes kārtībā “Sigulda Adventures” dāvanu karti 100 EUR vērtībā saņem reiny…..  com. Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi! Paldies, visiem par dalību.

Ja aptaujā jautājumi ir par bērna bērnudārza vai skolas laiku, bet viņš izglītības iestādi vēl neapmeklē, lūdzu, izvēlies to atbildi, kurai piekrīti. Ja mācību gadi jau pagājuši, atbildi par to, kā jūsu ģimenē ir bijis.

 

Reklāma
Reklāma

Par Tēva dienas festivālu

Kopš Tēva diena kalendārā atzīmēta kā oficiāli svētki, rūpes par tās popularizēšanu, rīkojot dažnedažādas aktivitātes, ir uzņēmusies vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Rezultātā šogad Tēva dienas gājiens un festivāls gaidāms jau vienpadsmito reizi. Tradicionāli festivāls notiek kalendārā noteiktajā Tēva dienas svinēšanas laikā – septembra otrajā svētdienā, šogad – 8. septembrī. Dalība Tēva dienas festivālā un aktivitātēs ir bez maksas, plašāka informācija www.tevadiena.lv. Tēvu aptauju atbalsta Labklājības ministrija. 

 

Vairāk par “Sigulda Adventures” piedāvājumu uzzini šeit Siguldaadventures.com

Saistītie raksti