Kā iepriecināt tēti Tēva dienā – mīļas dāvaniņas un kopīgas aktivitātes

Tēva diena nav aiz kalniem! Lai godinātu tēvus, vectēvus un vecvectēvus, septembra otrajā svētdienā visā Latvijā svinam tēva dienu.
Printtoo.com interneta veikalā meklē mūsdienīgas un radošas idejas dāvanām!

FOTO: Publicitātes foto

Printtoo.com interneta veikalā meklē mūsdienīgas un radošas idejas dāvanām!

Šī ir diena, kad vajag īpaši parūpēties par savu tēti – vai tas nozīmē sarūpēt kādu dāvaniņu, pateikt kādu papildu paldies vai pārsteigt tēti ar pašgatavotām vakariņām. Turpinājumā idejas, kā iepriecināt tēti tēva dienā – gan ar dāvanām, gan aktivitātēm!
 

Dāvanu idejas

Mums visiem patīk svētkos saņemt dāvanas, un tēti nav izņēmums. Turpinājumā dažādas jaukas un mīļas dāvanas, kas iepriecinās tētus!

 

Hūdijs ar apdruku

Hūdiji un džemperi ir kļuvuši par nozīmīgu ikdienas garderobes sastāvdaļu – tos ir ērti valkāt gan ikdienā, gan sportojot. Izvēlies hūdiju ar īpašu tēva dienai veltītu apdruku! Tas padarīs dāvanu vēl īpašāku un mīļāku.
 

Idejas hūdija apdrukai:

  • Momentfoto ar personalizētu fotogrāfiju
  • Teksts: Tētis. 5 zvaigznes. Vislabākais tētis pasaulē. 10/10 iesaku!
  • Teksts: Tētis BOSS
     

 

T-krekls ar apdruku

T-krekls ir noderīgs apģērba gabals jebkurā gadalaikā. Un lai nu kurš, bet tētis novērtē praktiskumu! Dāvinot t-kreklu, iespējams nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – iepriecināt tēti ar praktisku dāvanu un atgādināt to, cik viņš ir nozīmīgs, izvēloties sentimentālu krekla apdruku.


Idejas t-krekla apdrukai:

  • Apdruka vēstules formā: Vislabākajam tētim pasaulē, Mīļais tēti, mēs tevi ļoti mīlam. Tu esi visforšākais. Tu mums esi vienīgais! Tava ģimene
  • Tētim ar humora izjūtu teksts: Ģimenes maciņš
  • Teksts: Es mīlu savu meitu

 

Cepure ar apdruku

Cepure ar nagu jeb tautā saukts kepons ir katra tēta garderobes arsenālā. Šī galvassega noder kā vasarā, tā rudenī un pavasarī. Lai dāvana izvērstos vēl sirsnīgāka un mīļāka, izvēlies cepuri ar interesantu apdruku!
 

Idejas cepuru apdrukai:

  • Teksts: Sencis
  • Teksts: Nr. 1 Tētis
  • Teksts: Papucis


Idejas apdrukai ar Printtoo!

Printtoo.com interneta veikalā meklē mūsdienīgas un radošas idejas dāvanām! Tur atradīsi gan apdrukātus t-kreklus, hūdijus un cepures, gan krūzes, auduma maisiņus un citus interesantus un noderīgus priekšmetus. Ja Tev ir sava ideja apdrukai, arī to var realizēt sadarbībā ar “Printtoo”! “Printtoo” ir pieredzējis apdrukas uzņēmums, kas piedāvā kvalitatīvus, ātrus un daudzveidīgus pakalpojumus. 


Personalizēta fotokanva

Reklāma
Reklāma

Fotokanva ir lielisks veids, kā iepriecināt tēti neparastā, bet sirsnīgā veidā. Uz kanvas var uzdrukāt jebkuru attēlu dažādos veidos – tā var būt gan attēlu kolāža, gan multikanva no viena attēla, gan no foto izveidota glezna, gan vienkārši attēls. Fotokanva lieliski iederēsies dažādos interjeros un spēs papildināt mājas koptēlu elegantā un personīgā veidā.


Kādu attēlu izvēlēties?
Kaut ko, kas tētim patīk! Tas var būt saistīts ar viņa hobiju vai aizraušanos. Tās varbūt arī ģimenes fotogrāfijas vai jūsu kopbildes, kas sildīs sirsniņu un atgādinās par mīļākajām atmiņām. Tas var būt arī viņa uzticamais mājdzīvnieks vai motivējošs un iepriecinošs teksts. 

 

Aktivitātes

Bez fiziskām dāvanām, tēti vienmēr priecāsies par kopā pavadītu laiku. Lūk, dažas idejas, kā kopīgi nosvinēt Tēva dienu!

 

Tēva dienas gājiens un festivāls

Šogad, 8. septembrī, notiks jau vienpadsmitais Tēva dienas gājiens un festivāls, to Rīgā rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Tēva dienas gājienā, kas sākas plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa un turpinās līdz Vērmanes dārzam, varat doties, sapucējot tēti uzdāvinātajā, apdrukātajā apģērbā! Vēl skaistāk, ja saskaņotu apģērbu šim notikumam par godu apdrukājat visai ģimenei. Vairāk par Tēvas dienas gājienu un festivālu uzzini TevaDiena.lv


Pašcepta kūka

Tētiem garšo labi paēst un saldumi vienmēr ir lielā cieņā. Kūku vari uzcept pats vai noorganizēt kūkas cepšanas ballīti kopā ar tēti. Izvēlies tēta mīļāko gardumu, un aiziet! Kad kūka uzcepta, varat to nogaršot kopā ar tēju, sarunām un kādu galda spēli.
 

Došanās kempingā

Ja tētis sirdī ir dabas bērns, tad kopīgs kempings ar mīļotajiem bērniem noteikti viņu iepriecinās. Noorganizē visu pats – saplāno maršrutu, apmešanās vietu, ēdienreizes un āra aktivitātes. Saki, ka tētim tikai jāierodas un jāizbauda. Pilnīgi droši – viņš būs sajūsmā!


Dārgumu meklēšanas spēle

Vai tavam tētim piemīt bērnišķīgs prieks? Tad dārgumu meklēšanas spēle varētu būt tieši laikā. Sagatavo karti, uzdevumus un galvenais – apraktos dārgumus. Lai tētim interesantāk, viņš var meklējumos līdzi ņemt mammu vai kādu tavu mazo brāli vai māsu. Jautrība garantēta!


Apmeklējiet motormuzeju

Tēti parasti par auto zina un interesējas daudz vairāk nekā sākumā varētu šķist. Latvijā ir vairāki motormuzeji, aizved tēti ekskursijā uz kādu no tiem! Viņš varēs uzzināt daudz jauna, kā arī pastāstīt par braucamrīkiem kaut ko no savas pieredzes.
 

Izbaudiet kopīgi tēta hobiju

Vai tavam tētim ir kāds īpašs hobijs? Citreiz ģimenes locekļiem tēta hobija var nešķist interesanti – vai tā būtu makšķerēšana vai pokera spēles. Bet varbūt ir laiks izmēģināt tēta hobiju? Noorganizē jums kopīgu dienu, izbaudot tēta intereses! Tas būs kas jauns un negaidīts. Un pilnīgi droši – tētis būs priecīgs.
 

Noslēgumā

Tēti ir pelnījuši mīlestību un uzmanību katru dienu, bet jo īpaši svētku dienās, kas ir paredzētas tieši viņiem. Atceries padomāt par svētku sarūpēšanu laicīgi! Vai tas nozīmē pasūtīt dāvaniņu vai saplānot kopīgu dienu kopā. Lai izdodas mīļi un sirsnīgi svētki!

Saistītie raksti