Piedalies Tēva dienas lielā laimes rata balvu izlozē! Balvu kopējā vērtība pārsniedz 2800 eiro, galvenajā balvā "Samsung Galaxy Watch6"

Tēva dienai veltītais vienpadsmitais Tēva dienas gājiens un festivāls, ko Rīgā rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, notiks jau šajā nedēļas nogalē – svētdien, 8. septembrī, no plkst. 12.00 līdz 16.00 Vērmanes dārzā. Par festivāla tradīciju ir kļuvusi balvu izloze “Lielajā Laimes ratā” – dalība tajā ir bez maksas, un kopējais balvu fonds šogad sastāda pat vairāk nekā 2800 eiro!
Par iemīļotu aktivitāti Tēva dienas festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā.

FOTO: Jānis Saliņš

Par iemīļotu aktivitāti Tēva dienas festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā.

Vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” rīkotie festivāli ir īpaši ar to, ka tie ne vien ir apmeklējami bez maksas, bet tajos ir iespēja tikt pie skaistām un vērtīgām balvām, kā arī gardumiem!  Piemēram, pulcējoties Tēva dienas gājienam, dalībnieki tiks cienāti ar “Skrīveru saldumiem”, savukārt festivāla ietvaros Vērmanes dārzā, varēs baudīt arī “Actimel” jogurta dzērienu. 

Tēva dienā katru gadu sadarbībā ar “Latvijas valsts mežiem” pirmie 100 tēti dāvanā saņem ozola stādu – šogad tas būs sarkanais ozols (Quercus rubra) no Jelgavas kokaudzētavas. 

Galvenajās balvās – viedpulkstenis un “MyFitness” dāvanu karte 200 EUR vērtībā

Par iemīļotu aktivitāti festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā – balvu fonds šogad pārsniedz 2800 eiro! Gaidāma balvu izloze divos Laimes ratos, galvenajās balvās – 200 EUR dāvanu karte no “MyFitness” un viedpulkstenis “Samsung Galaxy Watch6”.

 

Viedpulkstenis "“Samsung Galaxy Watch6”.

 

Jaunie “Samsung Galaxy Watch6” viedpulksteņi izstrādāti ar mērķi palīdzēt to lietotājiem veidot veselīgākus ikdienas paradumus un uzlabot labsajūtu. Viedpulkstenim ir izsmalcināts un elegants dizains – tā korpuss ir plāns, ekrāns ir lielāks un dinamiskāks, bet lietotāja saskarne – interaktīvāka 3 . Viedpulkstenis analizēs gan dienas laikā, gan nakts laikā iegūtos datus par cilvēka ķermeni, paradumiem un rutīnām, lai palīdzētu uzlabot veselību un labsajūtu.

 

Reklāma
Reklāma

Tā kā šī gada Tēva dienas festivāla tēma ir tēta spēks, tad viens Lielais Laimes rats ir ar nosaukumu “Stiprs un vesels”. 

Ar balvām priecēs arī tādi zīmoli, kā “Rimi”, “Dimdiņi”, “PopHause”, “Fiskars”, “Lidl”, “Gepoxy”, “Andrito kafija”, “Brain Games”, Paukošanās klubs “Asmens”, Latvijas Leļļu teātris, “Laundromat”, “Adventures' zone”, kafejnīca “Elizabete”, “Moller's”, “Livol”, “Silvanols”, “Acorus Balance”, “Formula Vitale” un “DermaPlast Active”.

 

 

Par Tēva dienas festivālu

Kopš Tēva diena kalendārā atzīmēta kā oficiāli svētki, rūpes par tās popularizēšanu, rīkojot dažnedažādas aktivitātes, ir uzņēmusies vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Rezultātā šogad Tēva dienas gājiens un festivāls gaidāms jau vienpadsmito reizi. Tradicionāli festivāls notiek kalendārā noteiktajā Tēva dienas svinēšanas laikā – septembra otrajā svētdienā, šogad – 8. septembrī. Dalība Tēva dienas festivālā un aktivitātēs ir bez maksas, plašāka informācija www.tevadiena.lv. Šogad pasākumu līdzfinansē Rīgas dome. 

 

Skaties Tēva dienas festivāla 2023 atskata video!

Saistītie raksti