5 “Lidl” atradumi garšīgai līgošanai

Lai jāņotājiem pietiktu spēki līgošanai un saullēkta sagaidīšanai ar dziesmām, dančiem un citām Jāņu tradīcijām, nepieciešams arī bagātīgs un spēcinošs svētku mielasts. Tāpēc “Lidl” arī šogad ir parūpējies par īpaši gardu un latvisku Jāņu piedāvājumu, kurā atradīsiet tradicionālus Jāņu sierus, dažāda veida gaļas un desiņas grilēšanai, gardas mērces un dārzeņus svētku galda papildināšanai, kā arī daudzus un dažādus alus veidus slāpju veldzēšanai un jestrākam noskaņojumam.
Lai jāņotājiem pietiktu spēki līgošanai un saullēkta sagaidīšanai ar dziesmām, dančiem un citām Jāņu tradīcijām, nepieciešams arī bagātīgs un spēcinošs svētku mielasts.

FOTO: Publicitātes foto

Lai jāņotājiem pietiktu spēki līgošanai un saullēkta sagaidīšanai ar dziesmām, dančiem un citām Jāņu tradīcijām, nepieciešams arī bagātīgs un spēcinošs svētku mielasts.

Vieglākai izvēlei piedāvājam ielūkoties 5 atradumos, kas atrodami “Lidl” veikalos pamatīgai, garšīgai un jautrai līgošanai!
 

Nav siera? Nav līgošanas!

Līgošana bez siera vienkārši nav legāla! Tā kā ne katrs ir tik čakls un apņēmīgs, lai sasietu pats savu Jāņu siera rituli, tad droši variet doties uz “Lidl” un izvēlēties sev tīkamāko siera garšu no “Sierštelles” sieru plašā klāsta – ar ķimenēm, ar zaļumiem vai garšvielām, kūpināts vai svaigais siers – garšos visiem.  
 

Ja ir vēlme bagātināt sava līgovakara siera plati, lieliskākais atradums un gardākā izvēle būs klasiskais “Valley Spire” Čedaras siers – tas apmierinās katra siera gurmāna vēlmes un ļaus baudīt siera nakti arī ārzemju viesiem, kam latviešu tradicionālie sieri varbūt nav tik saprotami.

Gaļas un desiņas visām gaumēm!

Darbinām grilu! Ja nav grila – cepam desas ugunskurā, uzdurtas uz kārklu zariem! “Lidl” vēsajās vitrīnās rindojas cepamgaļa un cepamdesas, piemērotas katrai gaumei un grilēšanas prasmēm. 
 

“Grill & Fun” cepamdesas un kūpinātās desiņas būs ļoti ātri un vienkārši pagatavojamas. Mazliet vairāk prasmes būs nepieciešams “Melnā Barona” kupātu uzcepšanai. Lai ko jūs izvēlēsieties – garšīga un sātīga līgošana ir garantēta!
 

Smēriņmaizītes!

Kad nogaršoti visi desiņu un cepamgaļu veidi un novērtēta katra sieru šķirne, ir pienākusi kārta gardām un vieglām maizītēm ar “Zigmas” krēma smēriņiem, kas balstīti uz jūras produktiem un būs piemēroti arī veģetāriešiem. “Lidl” par lielisku cenu pieejama dažādi šo interesanto krēmu veidi – garneļu smēriņš ar avokado, ikru smēriņš ar garnelēm un ikru smēriņš ar lasi. Īpaši labi tie garšos kopā ar svaigi cepto “Lidl” maizīti, bet tie lieliski derēs arī uz rudzu čipsiem. Iespējams, šādas smēriņmaizītes būs īpaši piemērotas Jāņu dienas vēlajām brokastīm, tikai neaizmirstiet šos smēriņus uzglabāt ledusskapī. 

Reklāma
Reklāma

Plaša latviska alu izvēle

Jāņos jādzer kārtīgs alus! “Lidl” pirmssvētku piedāvājums ir papildināts ar daudziem un dažādiem Latvijas brūveru produktiem katrai gaumei, garšai un svinēšanas plāniem – gaišie un tumšie, filtrētie un nefiltrētie, lielajās cisternās un mazajos brūzīšos gatavotie. “Lidl” plauktos gozējas un pircējus gaida Cēsu, Mītavas, Iļģuciema, Mežpils, Tērvetes, Brāļa un Raiskumieša alus dažādos tilpumos un daudzumos. Tiem, kas alus vietā labprātāk izvēles sidru, svētkus atsvaidzinās Dārza sidrs.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme, tā pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.


Stilīgais olveida keramikas grils un nopietna čuguna grilpanna

Kad gaļa grilēšanai sagādāta, nevar aizmirst par diviem izcili noderīgiem grilēšanas piederumiem – ļoti stilīgā un instagrammīgā olveida keramikas grila, kā arī klasiski pamatīgas čuguna pannas. Keramikas grilā ir integrēts termometrs ar grādu skalu un atzīmētiem 4 gatavošanas līmeņiem, kas ļaus garantēti pagatavot lielisku gaļu! Temperatūras amplitūda šeit ir 50 - 450 grādi, tādēļ pat vissīkstākais steiks kļūs maigs un gards. 
 

Savukārt uz grila novietojamā čuguna panna ļaus bez bažām uz atklātas liesmas vai oglēm pagatavot arī tādus ēdienus, kas citādi būtu gatavojami virtuvē uz pannas. Čuguns nodrošina vienmērīgu karstuma izplatību visā pannas virsmā, tādēļ ēdiens uz pannas cepas vienmērīgi, nevis apdeg grila viducī un kaitinoši ilgi negatavojas tās maliņā. Grilēšana čuguna pannā jums varētu kļūt par ikdienas maltīšu gatavošanas veidu visas vasaras garumā!

 

Kā jau parasti, “Lidl” veikalos visi šie produkti ir pieejami par izdevīgākajām cenām, jo ne tikai “Lidl” zīmolu preces, bet arī zināmu Latvijas ražotāju zīmolu preces pirms Jāņiem tiek piedāvātas ar ievērojamām atlaidēm un lieliskām cenām! 

Saistītie raksti