Ieteikumi paštaisītu, ēdamu dāvaniņu iesaiņošanai
Lai cepumus, radziņus, žagariņus vai citus našķus glīti pasniegtu, tos var gan iesaiņot caurspīdīgā dāvanu papīrā, tūtiņās, gan arī ielikt skaistos trauciņos, papildinot ar svētku lenti vai pušķi. Savukārt cepumi pievilcīgi izskatīsies, ja tos sasies pauniņā vai nelielos tornīšos ar skaistu lentīti vai dekoratīvu aukliņu.
Ja vēlaties, lai pašceptie gardumi ilgāk saglabātu savu izskatu, garšu un konsistenci, tos ieteicams gatavot un saiņot neilgi pirms pasniegšanas. Personalizētai dāvanai noteikti var pievienot kartīti ar vārdu un novēlējumu vai pantiņu. Noskaņas radīšanai un lieliskam aromātam dāvanas iepakojumā noder arī dažādas dabas veltes, piemēram, skujas, rozmarīna zariņi, dzērvenes, žāvēti citrusaugļi un kanēļa standziņas.
Raksts tapis sadarbībā ar “Herkuless”.