Ieteikumi paštaisītu, ēdamu dāvaniņu iesaiņošanai

Lai cepumus, radziņus, žagariņus vai citus našķus glīti pasniegtu, tos var gan iesaiņot caurspīdīgā dāvanu papīrā, tūtiņās, gan arī ielikt skaistos trauciņos, papildinot ar svētku lenti vai pušķi. Savukārt cepumi pievilcīgi izskatīsies, ja tos sasies pauniņā vai nelielos tornīšos ar skaistu lentīti vai dekoratīvu aukliņu.
Pašu gatavoti cepumi kā sirdsssilta dāvana.

FOTO: Shutterstock.com

Pašu gatavoti cepumi kā sirdsssilta dāvana.

Ja vēlaties, lai pašceptie gardumi ilgāk saglabātu savu izskatu, garšu un konsistenci, tos ieteicams gatavot un saiņot neilgi pirms pasniegšanas. Personalizētai dāvanai noteikti var pievienot kartīti ar vārdu un novēlējumu vai pantiņu. Noskaņas radīšanai un lieliskam aromātam dāvanas iepakojumā noder arī dažādas dabas veltes, piemēram, skujas, rozmarīna zariņi, dzērvenes, žāvēti citrusaugļi un kanēļa standziņas.
 

Reklāma
Reklāma

Raksts tapis sadarbībā ar “Herkuless”.

Saistītie raksti