Omlete ar tomātiem
Omletes gatavošanas laiks: apm. 20 min, no tām 15 min krāsnī.
Pagatavošana:
- Olas viegli sakuļ ar pienu un sāli tā, lai sastāvdaļas tikai samaisītos.
- Ieziež četrus mazus cepamos traukus.
- Trauciņus piepilda ar olu maisījumu.
- Cepamos traukus liek uz plāts un cep krāsnī 225 grādos apmēram 10 minūtes.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Cepamos traukus izņem no krāsns un tomātus biezā slānī liek uz omletēm.
- Pārkaisa ar rīvēto sieru un oregano.
- Turpina cept vēl 5 minūtes, līdz siers izkusis.
Laba piedeva būs salāti no redīsiem, gurķiem un salātu lapiņām.
Sastāvdaļas
- Olas - 4.gab
- Piens - 400.g
- Sāls - 1.tējk.
- Tomāti - 3 - 4.gab
- Rīvēts siers - 120.g
- Oregano - 1.tējk.