Pankūku cigāri

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Olas sakuļ ar cukuru un sāli, nedaudz piena, tad pievieno miltu, pagatavo pabiezu mīklu, ko vēlāk taisa šķidrāku, pievienojot klāt ūdeni vai pienu. Ļauj mīklai pastāvēt, lai milti sabriest.Tad cep uz  sakarsētas pannas, kas iesmērēta ar speķa ādiņu, plānās pankūkas. Kad pankūkas saceptas, tin iekšā cīsiņus (vislabāk Miesnieka garie cīsiņi), var sildīt krāsniņā vai arī iepriekš novārītus cīsiņus. Garšo gan lieliem, gan maziem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Olas - 3.gb
  • Cukurs.pēc garšas
  • Sāls.mazliet, pēc garšas
  • Milti .pēc sajūtām
  • Piens vai ūdens.pēc vajadzības
  • Garie cīsiņi.cik sirds kāro
  • Speķa ādiņa vai eļla cepšanai.lai var izcept