Vecmāmiņas gaisīgās pankūkas
Uzcep brokastīs šīs pufīgās pankūkas!
1.Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un sāli, pielej pienu, samaisa un pievieno miltus, sakuļ.
3. Gatavai masai ir jābūt pašķidra skābā krējuma konsitencē.
4. Tad sakuļ olu baltumus stingrās putās un iecilā ar karoti gatavajā masā (nekādā gadījumā nedrīkst kult).
5. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Ēd kopā ar ievārījumu.
Labu apetīti!
Recepti iesūtīja: Liene Zālmane, konkursa Pankūkas, pankūkas, pankūkas! dalībniece
Sastāvdaļas
- Olas - 3.gb.
- Piens - 200.gr.
- Cukurs - 3.tējkarotes
- Šķipsniņa sāls
- Milti .pēc vajadzības