Pankūkas ar āboliem

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Olas ar cukuru sakuļ, pierīvē nomizotus ābolus, pielej pienu un eļļu, samaisa, iemaisa miltus.

Lej uz karstas pannas un izlīdzina plānas pankūkas, cep uz mazas liesmas, lai arī āboli izsautējas. Piedzeram pienu. Lai jums arī labi garšo!

 

Recepti iesūtīja: Anita Bunkeviča, konkursa Pankūkas, pankūkas, pankūkas! dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Piens (3,5%) - 2.glāzes
  • Olas - 4
  • Āboli - 4-5
  • Milti - 2.glāzes
  • Eļļa - 6-7.ēd.karotes
  • Cukurs, - 10.ēd.karotes