Kas var būt vienkāršāks - biezpiens ar krējumu un zaļumiem
Kurš gan nezina, kā pagatavot biezpienu ar krējumu un zaļumiem? Tāpēc šī recepte vairāk kā atgādinājums, ka biezpiens ir jāēd vismaz pāris reizes nedēļā.

FOTO: Shutterstock.com
Biezpienam jābūt katra cilvēka ēdienkartē.
Caur sietu izberztu vai samaltu biezpienu samaisa ar kējumu, pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.
Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991
Sastāvdaļas
- Biezpiens - 500.g
- Krejums - 150.g
- Dažādi garšaugi:
- Dilles
- Baziliks
- Pētersīļi
- Gurķumētras
- Estragons
- Sāls