Kas var būt vienkāršāks - biezpiens ar krējumu un zaļumiem

Kurš gan nezina, kā pagatavot biezpienu ar krējumu un zaļumiem? Tāpēc šī recepte vairāk kā atgādinājums, ka biezpiens ir jāēd vismaz pāris reizes nedēļā. 

Biezpienam jābūt katra cilvēka ēdienkartē.

FOTO: Shutterstock.com

Biezpienam jābūt katra cilvēka ēdienkartē.

Caur sietu izberztu vai samaltu biezpienu samaisa ar kējumu, pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 500.g
  • Krejums - 150.g
  • Dažādi garšaugi:
  • Dilles
  • Baziliks
  • Pētersīļi
  • Gurķumētras
  • Estragons
  • Sāls