Pildītās maizītes (zemūdenes)
Maizīti iegriež, apakšējo malu atstājot ciet. Krējumu sajauc ar majonēzi. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un gurķi. Mērci papildina ar sāli un pipariem. Maizītes šķēlumā liek sīki sagrieztus salātus. Pēc tam salātus pārklāj ar plānām kūpinātas gaļas šķēlēm, lai tās pārsegtu maizītes malas. Tad maizīti piepilda ar krējuma - majonēzes mērci. Pārkaisa ar sīki sagrieztu papriku un pasniedz.
Sastāvdaļas
- nelielas, garenas maizītes - 4.gab
- Skābs krējums - 150.g
- Majonēze - 150.g
- Sīpols - 1/2 - 1.gab
- gabaliņš gurķa
- Sāls, pipari
- salātu galviņa - 1.gab
- Kūpināta gaļa - 200.g
- Sarkanā paprika - 1.gab