Brokastīs - tomātmaize Vidusjūras gaumē

FOTO: Inese Stuģe

Šis daudzums ir paredzēts divām personām.
Cepamformā ieklājam mīklu. Mīklas pamatni sabakstām ar dakšiņu, lai pārmēru neceltos. Sajaucam graudainās sinepes ar medu un noziežam formas pamatni. Pa virsu liekam šķēlēs sagrieztos un, no sēklām atbrīvotos, tomātus. Pārkaisam ar Vidusjūras garšvielu maisījumu. Pašās beigās uzliekam fetas siera gabaliņus un nedaudz uzlejam olīveļļu. Liekam cepeškrāsnī 180 -200 grādos uz 30 -35 min.
      Lai labi garšo : )

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cepamforma.20 x 20
  • Kārtainās mīklas plāksnes - 3.gab.
  • Tomāti - 3 - 4.gab.
  • Fetas siers - 3.pabiezas šķēles
  • Vidusjūras garšvielas.pēc patikas
  • Olīveļļa - 1 - 2.tēj.kar.
  • Graudainās sinepes - 3.ēd.kar.
  • Medus - 1.ēd.kar.