Recepte pufīgām gardām rauga pankūciņām

Rauga pankūciņas derēs gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās. Šīs garšo visiem!

FOTO: Shutterstock.com

Precizējums par sastāvdaļām:  1 tēj.k sausais raugs, vaniļa pēc garšas,  šķipsniņa sāls, ap 200 g milti, tā, lai mīkla iznāk kā biezs krējums.

Miltiem pievienojam raugu, sāli, cukuru, vaniļu, pielejam siltu pienu, iemaisam olu. Izmaisām un liekam siltā vietā uz 30 minūtēm. Es uzsildu mazliet cepeškrāsni un tur lieku raudzēties.

Cepam un pasniedzam, ar ko sirds vēlas. Mums bija ar pīlādžu - ābolu ievārījumu un garšoja burvīgi.

Reklāma
Reklāma

Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 200.g
  • Piens - 200.ml
  • Olas - 1.gab
  • Raugs - 1.tējk.
  • Cukurs - 2.ēd.k.
  • Sāls
  • Vaniļas cukurs