Pankūkas ar biezpienu un putukrējumu
4 cilvēkiem
Izcep pankūkas - no abām pusēm zeltainas. Ja pankūkas paredzēts pildīt, tās cep plānas un lielas (diametrs 20 - 24 cm). Ieteicams cept čuguna pannā.
Krējumu saputo ar 4 ēdamkarotēm cukura un vaniļas cukuru. Biezpienu izberž, lai masa būtu viendabīga, un samaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura. Iecilā putukrējumu. Mazliet putukrējuma pataupa rotāšanai. Masu pilda pankūkās un aizloka. Pārlej ar ievārījumu.
Recepte no žurnāla Mūsmājas
Sastāvdaļas
- Milti - 400.g
- Piens - 400.g
- Olas - 2.gab
- Cukurs - 1/2.ēd.k.
- Eļļa - 2.ēd.k.
- Sāls.šķipsniņa
- Pildījumam:
- pilnpiena biezpiens - 300.g
- Saldais krējums (35%) - 120.g
- Cukurs - 6.ēd.k.
- Vaniļas cukurs.šķipsna
- Rotāšanai: