Pankūkas ar biezpienu un putukrējumu

FOTO: Shutterstock.com

4 cilvēkiem

Izcep pankūkas - no abām pusēm zeltainas. Ja pankūkas paredzēts pildīt, tās cep plānas un lielas (diametrs 20 - 24 cm). Ieteicams cept čuguna pannā.

Krējumu saputo ar 4 ēdamkarotēm cukura un vaniļas cukuru. Biezpienu izberž, lai masa būtu viendabīga, un samaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura. Iecilā putukrējumu. Mazliet putukrējuma pataupa rotāšanai. Masu pilda pankūkās un aizloka. Pārlej ar ievārījumu.

 

Recepte no žurnāla Mūsmājas

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 400.g
  • Piens - 400.g
  • Olas - 2.gab
  • Cukurs - 1/2.ēd.k.
  • Eļļa - 2.ēd.k.
  • Sāls.šķipsniņa
  • Pildījumam:
  • pilnpiena biezpiens - 300.g
  • Saldais krējums (35%) - 120.g
  • Cukurs - 6.ēd.k.
  • Vaniļas cukurs.šķipsna
  • Rotāšanai: