Gardās ābolu pankūciņas
Ābolu un biezpiena gardums.
Ābolus nomizojam un sarīvējam uz rupjās dārzeņu rīves. Biezpienu
saberžam kopā ar olu, sāli un cukuru. Pielejam kefīru, pievienojam
sarīvētos ābolus, pieberam miltus, cepamo pulveri un mannu. Visu
rūpīgi samaisām. Ļaujam kādu laiciņu pastāvēt. Tad sākam cept.
Pasniedz ar: krējumu, ievārījumu, šokolādi, saldējumu.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Āboli - 2.gab.
- Biezpiens - 200.gr.
- Kefīrs - 1.glāze
- Ola - 1.gab.
- Milti - 2.ēd. kar. ar kaudzi
- Manna - 2 - 3.ēd.kar.
- Sāls, cukurs.pēc patikas
- Cepamais pulveris - 1/2.tēj.kar.