Gardās ābolu pankūciņas

Ābolu un biezpiena gardums.

FOTO: Inese Stuģe

Ābolus nomizojam un sarīvējam uz rupjās dārzeņu rīves. Biezpienu saberžam kopā ar olu, sāli un cukuru. Pielejam kefīru, pievienojam sarīvētos ābolus, pieberam miltus, cepamo pulveri un mannu. Visu rūpīgi samaisām. Ļaujam kādu laiciņu pastāvēt. Tad sākam cept. Pasniedz ar: krējumu, ievārījumu, šokolādi, saldējumu.
  
      Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Āboli - 2.gab.
  • Biezpiens - 200.gr.
  • Kefīrs - 1.glāze
  • Ola - 1.gab.
  • Milti - 2.ēd. kar. ar kaudzi
  • Manna - 2 - 3.ēd.kar.
  • Sāls, cukurs.pēc patikas
  • Cepamais pulveris - 1/2.tēj.kar.