Karstās olmaizītes darba dienas brokastīm
Karstmaizes brokastīs vai pie pēcpusdienas tējas - un puncītis laimīgs!:)

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Olu kaujās iegūtās olas vajag likt lietā visdažādākajos ēdienos, piemēram, brokastu maizītēs. Autora foto.
1. Vārītām olām noņem čaulu, tās sagriež mazos
gabaliņos.
2.Pievieno sarīvētu sieru, krējumu vai majonēzi, sakapātus
lokus, sāli, piparus.
3. Iegūto masu samaisa
4. To vienmērīgās daļās uzsmērē uz maizes šķēlēm, kurām otra puse
nedaudz nosmērēta ar sviestu, un maizītes novieto uz
cepešpannas.
5. Cep cepeškrāsnī 220 grādos 10-15 minūtes, līdz siers izkusis un
maizīšu virsiņs sāk apbrūnināties.
Iesūtījis Andris Potrebko
Sastāvdaļas
- Rupjmaize - 2.šķēles
- Olas - 1.gab
- Siers - 50.g
- Krējums vai majonēze - 75.ml
- Sīpolloki - 2.gab
- Sāls(ja lieto majonēzi var nelikt)
- Pipari
- Sviests