Pavasara maize
Baltmaizei nogriez galu, izņem no viducīša visu mīkstumu.
Dārzeņus smalki sagriež, vārītās olas sarīvē, pieliek pusi no
kausētā siera, pieber garšvielas, un visu sajauc.
Saldo krējumu saputo stingrās putās un iecilā dārzeņu masā.
Iegūto masu lēnām pilda maizē.
Kad masa sapildīta, nogriezto maizes galiņu pieliek atpakaļ.
Visu maizi apsmērē ar atlikušo kausēto sieru un pa virsu apbārsta
sagrieztos zaļumus.
Liek ledusskapī uz 12stundām, lai maizīte aprod ar pildījumu.
Labu apetīti.
Sastāvdaļas
- Negriezta baltmaize - 1
- Mazs pastinaks
- Vārītas olas - 2
- 35% saldais krējums - 1 iepakojums.200ml
- Sausētais siers(dzintars) - 1 iepakojums
- Sarkanā paprika - 1gb
- Tomāti - 2gb
- Marinēti gurķi - 2gb
- Garšvielas pēc gaumes un garšas