Kabaču omlete bez olām
Izmēģini ko jaunu!
Sastāvdaļas:
1 neliels kabacis
1 tomāts vai paprika
30 ml eļļas
100 ml ūdens
4 edamkarotes miltu
Sāls
Gāršvielas (man: 1/2 t.k. kurkumas, 1/2 t.k. asafetīdas, melnie pīpari)
Gatavošana:
Apcepjam kurkumu eļļā 2-3 sek.
Pievienojam kubiciņos sagrieztu kabaci.
Pēc tām tomātu vai papriku.
Sautējam uz neliela ūguns ap 15 min.
Pa to laiku taisam mīklu – samaisam miltus ar ūdeni (var pievienot vēl nedaudz kurkumas un sāls). Iznāks šķidra mīkla, kā priekš pankūkām.
Dārzeņiem pievienojam sāls un sautējam vēl 5 min. Tad pievienojam asafetīdu un mīklu.
Cepam vēl apmēram 5 min.
Un tagad sākam rotāt. Sākumā šķīvi.
Tad izgriežam no omletes sirds un pasniedzam.
Labu apetīti!
Iesūtījusi Anastasija Hahaļeva, Valentīndienas ideju konkursa dalībniece