Pildītas olas 3 dažādās variācijās - ar avokado, ar ķilavām, ar svaigu lasi

Pildītu olu pagatavošana patiesībā aizņem visai maz laika, tāpēc noteikti ir vērts tās iekļaut sava svētku galda uzkodu klāstā!

Pat acis nepagūsiet pamirkšķināt, kad gardās, pildītās olas būs pazudušas kura kurā vēderā!

FOTO: Shutterstock.com

Pat acis nepagūsiet pamirkšķināt, kad gardās, pildītās olas būs pazudušas kura kurā vēderā!

 

PILDĪTAS OLAS AR ĶILAVĀM JEB "VĪRA BUČA"

Sastāvdaļas:

  • vārītas olas
  • majonēze
  • ķilavas
  • garšvielas
  • zaļumi

Gatavošana:

  • Novārītās olas noloba, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumu.
  • Olas dzeltenumu saspaida ar dakšiņu, pievieno baziliku (sasmalcinātu), piparus un majonēzi.
  • Visu samaisa viendabīgā masā.
  • Ar konditorejas uzgali šo masu pilda olu vidiņos (pārgriezto olu pusītēs).
  • Pāri pārliek ķilaviņas.
  • Tās dekorē ar zaļumiem.

 

PILDĪTAS OLAS AR LASI

Sastāvdaļas:

  • vārītas olas
  • auksti kūpināts lasis
  • pipariņi
  • majonēze
  • zaļumi

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Novārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus.
  • Olu dzeltenumiem pievieno smalki sagrieztu lasi, piparus un majonēzi.
  • Visu samaisa viendabīgā masā un pilda olu baltumu pusītēs.
  • Dekorē ar lasi un zaļumiem.

 

PILDĪTAS OLAS AR AVOKADO

Sastāvdaļas:

  • vārītas olas
  • 1 gatavs (mīksts) avokado
  • 2 ēd.k. svaigā siera
  • citronu sula
  • pipari

Gatavošana:

  • Novārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  • Nomizo avokado un samīca to ar dakšiņu, pievieno olu dzeltenumus, piparus, svaigo sieru, nedaudz iespiež citrona sulu.
  • Gatavo masu ar konditorejas uzgali pilda olu pusītēs.
  • Dekorē ar zaļumiem un citroniem. 

 

Recepte: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas