Palicis pāri Jāņu siers? Pagatavo ātru un gardu maltīti!

Latviskākie vasaras svētki – Jāņi nu ir garām. Dziesmas izdziedātas, ugunskuri nodedzināti, papardes ziedi atrasti, svētku mielasti apēsti. Bet kā atsvaidzināt vēl pāri palikušo Jāņu sieru?
Apbrūninātais siers ļoti labi garšos kopā ar zaļajiem salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apbrūninātais siers ļoti labi garšos kopā ar zaļajiem salātiem.

Sastāvdaļas:

  • jāņu siers
  • olas
  • dilles
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai

 

Gatavošana:

Sieru sagriež šķēlītēs, sakuļ olas, kam pievieno sāli, piparus un sasmalcinātas dilles. Tad siera šķēlītes panē olu maisījumā un cep sakarsētā taukvielā no abām pusēm. 

Reklāma
Reklāma

Lieliska ideja brokastīm vai vieglam pēcsvētku launagam!

 

Recepte: Agita Gabrāne