Sātīgā brokastu omlete - spēka būs visai dienai

Parasti saka, ka brokastis ir vissvarīgākā maltīte. Tad nu lūk, iestiprinies visai dienai! 

Pasniedzot omleti, to pārloka uz pusēm, to var pasniegt ar dārzeņiem vai zaļumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasniedzot omleti, to pārloka uz pusēm, to var pasniegt ar dārzeņiem vai zaļumiem.

Sastāvdaļas:

  • divas olas
  • divas ēdamk. skābā krējuma
  • 50 g siera
  • sāls, pipari
  • neliels kabacis
  • sīpoli
  • dilles
  • eļļa cepšanai
  • dārzeņi pasniegšanai (tomāti, salātlapas)

Gatavošana:

  • Smalki sagriež kabaci un liek cepties.
  • Sīpolu nomizo un sasmalcina, to pievieno kabacim pannā.
  • Abas sastāvdaļas apcep, pievieno sāli un piparus.
  • Bļodā saklapē divas olas, pievieno sāli, skābo krējumu un sarīvētu sieru.
  • Olu masu lej pannā, sakarsētā taukvielā, virsū liek sacepto kabaci un sīpolus, pārkaisa sasmalcinātas dilles.
  • Pannai uzliek vāku un cep omleti gatavu.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne