Izmēģini diētiskās un veselīgās banānu pankūkas bez miltiem
Redzot receptes popularitāti, nolēmu izmēģināt, vai tiešām ir tik lieliskas. Ir! Īpaši garšoja pusotru gadu vecajai meitiņai.
Sastāvdaļas:
- Banāni
- Olas
- Eļļa cepšanai
- Klāt var pievienot kanēli, vaniļas cukuru – pēc izvēles
Oriģinālajā receptē norādīts cepamais pulveris pufīgumam, bet to neizmantoju.
Gatavošana:
Lieliskas garšas atslēga (tas gan attiecas uz jebkuru recepti), manuprāt, ir izmantot tikai svaigus produktus – vēlams, lauku olas un ekoloģiski audzētus banānus.
Ar dakšiņu samīcīju 3 nelielus banānus un pievienoju vienu sakultu olu – masa veidojas viendabīga, krējuma konsistencē. Ja vēlas, pievieno kanēli, vaniļu. Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas un ar karoti liek tajā pankūkas. Cep zeltaini brūnas.
Un patiešām: viens, divi – gatavs!
Šeit arī video recepte
Gatavoja: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv vadītāja