Gaļas un olu pīrāgs - sāļā uzkoda

Pietiks našķoties ar cukuru! Šodien launagā saulains sāļais našķis - pīrāgs.

Pieskati to labi, lai neizcepas sauss un ciets!

FOTO: Shutterstock.com

Pieskati to labi, lai neizcepas sauss un ciets!

Sastāvdaļas:

  1. 3 olas
  2. glāze kefīra
  3. 100g mannas
  4. šķipsniņa sāls
  5. muskatrieksts
  6. 1/2 tējk. sodas
  7. 200g žāvētas gaļas
  8. 3 ēd.k. eļļas
  9. 1 sīpols
  10. diļļu saišķītis
  11. dažādas sēkliņas
  12. milti pēc vajadzības (mīklai jābūt skāba krējuma konsistencē)

Gatavošana:

  • Olas sakuļ ar sāli un muskatriekstu, pievieno kefīru un eļļu.
  • Gaļu un sīpolus sagriež kubiņos un apcep.
  • Atdzesētu pievieno masai.
  • Sasmalcina dilles un pievieno masai, pieber arī mannu un sodu.
  • Visu rūpīgi samaisa, beigās pievieno miltus, samaisa, lej kēksa formā.
  • Pārkaisa sēkliņas un cep gatavu, pārbaudot ar koka irbulīti.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas