Pankūkas - recepte bez olām un piena

Arvien biežāk bērnu ēdienkartē nākas ievērot stingrus ierobežojumus - nedrīkt lietot glutēnu saturošus produktus, olas, pienu vai kādi citu ikdienā tik ierastu un, šķiet, neaizstājamu produktu. Tomēr tas nenozīmē, ka ēdienkarte tāpēc kļūst garlaicīga un vienmuļa. Receptes sagatavojusi uztura speciāliste Ksenija Adrijanova. 

Pankūciņas ir brīnišķīgs brokastu ēdiens. Papildini ar augļiem vai medu

FOTO: Shutterstock.com

Pankūciņas ir brīnišķīgs brokastu ēdiens. Papildini ar augļiem vai medu

Svarīgi atcerēties – ja ir piena alerģija, jāizvairās no piena produktiem pilnībā!


Nepieciešams

  • Milti - 1 glāze
  • Vaniļas cukurs – 1 ēdamkarote
  • Cepampulveris – 1 tējkarote
  • Sāls šķipsna
  • Kanēļa šķipsna
  • 2/3 sojas vai rīsu piena
  • 1 banāns


Pagatavošana
Sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri, sāli un kanēli. Banānu ar sojas vai rīsu pienu sablenderē. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un cep pankūkas.

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas