Polārmaizes ar sieru un grilētu vistas fileju
Sastāvdaļas
4 polārmaizes
1 vistas fileja
1 tējkarote medus
1 liels vai 2 mazi avokado
1 citrons
sauja ķiršu tomātiņu
6 šķēles Trikata Krievijas Light siera
sauja rukolas
sāls un pipari pēc garšas
2 ķiploku daiviņas
Pagatavošana
1. Vistu uz 30 minūtēm ieliec marinādē, kas pagatavota no ½ citrona
sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem.
Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz
tā viegli zeltaina un izcepusies.
2. Avokado notīri un ar dakšiņu saspaidi viendabīgā masā. Pēc
garšas pievieno sāli, piparus un ½ citrona sulas.
3. Uz polārmaizes bagātīgi zied avokado masu, pāri kārto grilētas
vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju
smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.