Siera un biezpiena pankūciņas

Brokastu pankūciņas!

17. februārī svin Starptautisko Pankūku dienu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

17. februārī svin Starptautisko Pankūku dienu.

Pagatavošana:

  1. Bezpienam pievieno olu, sieru, miltus, sāli pēc garšas un svaigi maltus piparus, visu kārtīgi samaisa.
  2. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem un izveido plācenīšus, ņemot uz katru plācenīti pa 1 ēd.k. biezpiena masas.
  3. Pankūkas cep 2-3 minūtes no katras puses.
  4. Pasniedz, dekorējot ar sieru un zaļumiem.

Receptes no Pipars.lv

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 2.paciņas (aptuveni 340g)
  • rīvēts cietais siers - 100.grami
  • Milti - 40.grami
  • Ola - 1
  • Sāls, pipari