Pildītas zirņu pankūkas
Šīs pankūkas labāk garšo tad, ja ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens "bet" - pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu garšu un saldais pildījums īsti nederēs.
Pagatavošana:
1. Bļodā iesit olu, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un sāli (pēc garšas).
2. Uzkarsē pannu un izcep pankūkas.
3. Pildījumam sajauc sieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puravus. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
4. Jau atdzesētas pankūkas sapilda un pasniedz.
Pildījums:
150g kūpināta vista
200g svaigais siers vai rikota (riccota)
2-3 ēd.k. krējums
Puravi
Sāls, pipari
Sastāvdaļas minētas 4 porcijām.
Receptes autors: Rojs no Pipars.lv
Sastāvdaļas
- zirņu milti - 150.grami
- Ūdens - 450.ml
- Ola - 1
- Olīveļļa - 2.ēdamkarotes
- Sāls