Saldās franču tostermaizes
Saldas un nedaudz grēcīgas brokastu maizītes. Ierasts, ka tās gatavo bez šokolādes un banāna pildījuma, taču brīvdienu rītos varam sevi palutināt. Ja pie rokas nav kļavu sīrupa, vari izlīdzēties ar kādu ne tik saldu ievārījumu.
SASTĀVDAĻAS
- 8 šķēles tostermaizes
- 3 olas, viegli sakultas
- 125 ml saldā krējuma
- 50 g tumšās šokolāde, sarīvēta
- 2 banāni, sagriezti ripiņās
- 2 ēdk. cukura
- 1 tējk. vaniļas ekstrakta
- kļavu sīrups pasniegšanai
Pagatavošana (10 MIN 4 PORCIJAS)
Bļodā viegli sakul olas, krējumu, cukuru un vaniļas ekstraktu.
Uz maizes šķēlēm izkaisi sarīvēto šokolādi, uzliec banānu ripiņas,
pārkaisi ar atlikušo šokolādi. Liec virsū otru maizes šķēli.
Uzmanīgi liec katru maizīti sakultajā olā. Cep uz sakasētas pannas
vidējā temperatūrā aptuveni 1-2 minūtes. Pasniedz ar kļavu
sīrupu.
No portāla Jauns.lv