Saldās franču tostermaizes

Saldas un nedaudz grēcīgas brokastu maizītes. Ierasts, ka tās gatavo bez šokolādes un banāna pildījuma, taču brīvdienu rītos varam sevi palutināt. Ja pie rokas nav kļavu sīrupa, vari izlīdzēties ar kādu ne tik saldu ievārījumu.

FOTO: Shutterstock.com

SASTĀVDAĻAS

  • 8 šķēles tostermaizes
  • 3 olas, viegli sakultas
  • 125 ml saldā krējuma
  • 50 g tumšās šokolāde, sarīvēta
  • 2 banāni, sagriezti ripiņās
  • 2 ēdk. cukura
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • kļavu sīrups pasniegšanai


Pagatavošana (10 MIN 4 PORCIJAS)

Bļodā viegli sakul olas, krējumu, cukuru un vaniļas ekstraktu.

Uz maizes šķēlēm izkaisi sarīvēto šokolādi, uzliec banānu ripiņas, pārkaisi ar atlikušo šokolādi. Liec virsū otru maizes šķēli.

Uzmanīgi liec katru maizīti sakultajā olā. Cep uz sakasētas pannas vidējā temperatūrā aptuveni 1-2 minūtes. Pasniedz ar kļavu sīrupu.

 

 

No portāla Jauns.lv

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas