Kartupeļu pankūkas ar Parmas sieru
Mūsu virtuves absolūta klasika! Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un pat kūpinātu lasi.
Sastāvdaļas
200 g kartupeļu
50 g Parmas vai cita cieta, pikanta siera
maza sauja pētersīļa zaļumu
eļļa – cepšanai
Pagatavošana
25 MIN 2 PORCIJAS
1) Uz rupjas rīves sarīvē kartupeli. Liec caurdurī un turi zem
tekoša ūdens aptuveni 10 minūtes – lai atbrīvotos no kartupeļu
cietes.
2) Notecinātu kartupeli izspied caur marli sausu. Pievieno smaki
sarīvētu sieru un smalki kapātu pētersīli. Visu samaisi un cep
karstā pannā.
Avots: Jauns.lv/Receptes