Kartupeļu pankūkas ar Parmas sieru

Mūsu virtuves absolūta klasika! Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un pat kūpinātu lasi.

Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un kūpinātu lasi.

FOTO: Shutterstock.com

Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un kūpinātu lasi.

Sastāvdaļas
200 g kartupeļu
50 g Parmas vai cita cieta, pikanta siera
maza sauja pētersīļa zaļumu
eļļa – cepšanai

Pagatavošana 
25 MIN 2 PORCIJAS
1) Uz rupjas rīves sarīvē kartupeli. Liec caurdurī un turi zem tekoša ūdens aptuveni 10 minūtes – lai atbrīvotos no kartupeļu cietes.
2) Notecinātu kartupeli izspied caur marli sausu. Pievieno smaki sarīvētu sieru un smalki kapātu pētersīli. Visu samaisi un cep karstā pannā.

 

Avots: Jauns.lv/Receptes

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas