Pankūkas ar sieru un sēnēm

Šāda pildījuma pankūkas derēs gan brokastīm, gan pusdienām, gan arī vakariņām!

Pankūkas ar sieru un sēnēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas:

  • Pankūkām
  • 1½–2 glāzes miltu
  • ½ l piena
  • 3 olas
  • 1–2 ēdk. eļļas
  • 1 ēdk. cukura
  • sāls pēc garšas
  • Pildījumam
  • 300 g šampinjonu vai citu sēņu
  • 1–2 sīpoli
  • 200 g cietā siera
  • 2–3 marinēti gurķi
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
  • zaļumi
  • eļļa vai sviests cepšanai

 

 

Sajauc mīklu no paredzētajiem produktiem un izcep.

 

Reklāma
Reklāma

 

  • Nomazgā sēnes, apžāvē un sagriez šķēlītēs. Sīpolu nomizo, smalki sakapā un apcep sviestā uz pannas. Pievieno sēnes un maisot cep 10 minūtes. Sāli un piparo pēc garšas. Pievieno smalki sakapātus zaļumus un gurķus.

 

  • Sarīvē sieru uz vidēji smalkas rīves.

 

  • Liec pankūkas vidū sēnes, pārber ar sieru un saloki konvertiņā. Apcep no abām pusēm sviestā.