Plānās pankūkas ar spinātiem. Lai krāsaināk!
Spinātu pankūku recepti piedāvā mājražotāja "Dabas Saldumu maģija" vadītāja un trīs bērnu mamma Ilze Kupča.
Sastāvdaļas:
6 olas
3 ēd.k. cukura
200 g spinātu
1 l piena
350-400 g miltu
Pagatavošana:
Ieliek traukā spinātus un sablenderē.
Pievieno olas, cukuru un samiksē.
Pievieno pienu, visu samaisa.
Pievieno izsijātus kviešu miltus.
Mīklai jābūt laba kefīra konsistencē.
Tad uzsilda pannu, uz kuras uzlieta vīnogu kauliņu eļļa.
Lej vienu kausiņu un cep apmēram 3 min. Apgriež otru pusīti un cep
apmēram 3 min.
Tā izcep visu sagatavoto mīklu.
Pasniedz ar ievārījumu vai skābo krējumu ar cukuru. Var pasniegt
rulīšos, tā labāk patīk bērniem, vai trīsstūrīšos.
Lai labi garšo!
Receptes autore: Ilze Kupča, trīs bērnu māmiņa un "Dabas Saldumu maģija" vadītāja