Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju
Sastāvs:
- Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize 2 šķēles
- Biezpiens 60g
- Krēmīgs kazas siers 60g
- Ķiploks 1 daiviņa
- Kūpināta laša fileja 50g
- Svaigas dilles 1 sauja
- Kaperi 1 sauja
- Sarkanais kāposts 1 neliels gabals
- Šalotes sīpols 1 gab.
Marinādei:
- Ūdens 1 glāze
- Brūnais cukurs 1.5 karote
- Ābolu vai baltā vīna etiķis 4 karotes
Pagatavošana:
Pagatavo marinādi – izšķīdina ūdenī cukuru un pievieno etiķi. Ar to
pārlej smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Ļauj vismaz pusstundu
ievilkties.
Sajauc biezpienu ar kazas sieru, izspiež ķiploku daiviņu un labi
samaisa. Klāj uz rudzu maizes šķēles un liek virsū kūpināta laša
fileju. Dekorē ar marinēto kāpostu un sīpola gabaliņiem, kaperiem,
dillēm. Lielas maizes šķēles der pārgriezt uz pusēm. Var pasniegt
tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas temperatūrā uz galda
visa vakara garumā.