Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju

Sviestmaize var būt kā īsta delikatese

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sviestmaize var būt kā īsta delikatese

Sastāvs:

  • Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize 2 šķēles
  • Biezpiens 60g
  • Krēmīgs kazas siers 60g
  • Ķiploks 1 daiviņa
  • Kūpināta laša fileja 50g
  • Svaigas dilles 1 sauja
  • Kaperi 1 sauja
  • Sarkanais kāposts 1 neliels gabals
  • Šalotes sīpols 1 gab.
     

Marinādei:

  • Ūdens 1 glāze
  • Brūnais cukurs 1.5 karote
  • Ābolu vai baltā vīna etiķis 4 karotes

 
Pagatavošana:
Pagatavo marinādi – izšķīdina ūdenī cukuru un pievieno etiķi. Ar to pārlej smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Ļauj vismaz pusstundu ievilkties.
Sajauc biezpienu ar kazas sieru, izspiež ķiploku daiviņu un labi samaisa. Klāj uz rudzu maizes šķēles un liek virsū kūpināta laša fileju. Dekorē ar marinēto kāpostu un sīpola gabaliņiem, kaperiem, dillēm. Lielas maizes šķēles der pārgriezt uz pusēm. Var pasniegt tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas temperatūrā uz galda visa vakara garumā.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas