Tofu skrambls - citādāka omlete

 Tofu pats par sevi draudzējas ar daudz dažādām garšvielām un piedevām, tāpēc katru reizi gatavojot, var izmēģināt kādu jaunu piedevu! 

Tofu skrambls ar rīvētu Džiugas sieru un maurlokiem.

FOTO: Agnese Gabrāne

Tofu skrambls ar rīvētu Džiugas sieru un maurlokiem.

 

Sastāvdaļas:

  • 300g tofu
  • 150g mandeļu piens (bez cukura)
  • mazs sīpols
  • garšvielas: kurkuma, kumins, pipari, sāls
  • eļļa cepšanai
  • divi nelieli tomāti
  • Džiugas rīvētais siers

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

  • Tofu sadrupina ar dakšu vai piestā.
  • Pa to laiku apcep smalki sagrieztu sīpolu.
  • Sadrupināto tofu apcep uz pannas kopā ar garšvielām un sīpolu.
  • Kad tas kādas 5 minūtes apcepies, pievieno mandeļu pienu un maisa, līdz tofu kļūst krēmīgāks.
  • Tad pievieno smalkāk sagrieztus tomātus, izmaisa, visu pārber ar sieru un skrambls gatavs!

Saistītie raksti