Banānu pankūkas – cukuru pievienot nevajadzēs!
Ja tavas ģimenes recepšu krājumos vēl nav banānu pankūkas, tad ar steigu veicami papildinājumi! Recepte ir vienkārša, sastāvdaļās nav ierasto kviešu miltu un cukura, rezultāts – ļoooti gards!

FOTO: Normunds Baranovskis
Banānu pankūkām miltus vari nepievienot vispār!
Nepieciešams:
1 banāns
1 ola
100 ml auzu miltu
Šķipsniņa kanēļa
Pagatavošana:
- Samīca banānus, sajauc visas sastāvdaļas mīklā.
- Miltus izmanto tikai tad, ja grib, lai pankūkas garšotu līdzīgi kā klasiskās.
- No šādas mīklas var cept jebkuras formas pankūkas.
- Ja vēlas, lai pankūkas ir pufīgākas, pievieno 1 tējkaroti cepamā pulvera.