Siera un vītināta šķiņķa sausmaizītes. Izmēģini "Selgas" jaunumu!
"No "Selgas" jaunās, sēklām bagātās sausmaizīšu sērijas man īpaši patīk sausmaizītes ar čili – tās iedod ēdienam nelielu asumiņu. Iesaku uz maizītēm ar čili izmēģināt arī kādu saldo garšo, piemēram, uztaisīt kraukšķmaizīti ar šokolādes un riekstu krēmu, iesaku pamēģināt," iesaka tētis un pavārs Normunds.
4 personām
Sastāvdaļas
1 pac. “Selga Nature” sausmaizīšu
100 g vītināta šķiņķa
140 g krēmsiera (pēc izvēles)
100 g siera ar pelējumu
1 sauja kaltēta vai svaigās raudenes lapiņu
Balzāmetiķa glazūra pēc garšas
Gatavošana:
- Sausmaizītes apsmērē ar krēmsieru.
- Pārklāj ar plānu šķēli vītināta šķiņķa.
- Pievieno sadrupinātu sieru ar pelējumu un pieber raudeni.
- Pasniedzot pārlej balzāmetiķa glazūru.
Šobrīd "Selga Nature" sausmaizītes var iegādāties O-veikalā un lielākajās tirdzniecības vietās, ieskaties:
Sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām ŠEIT
Sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čili pārslām ŠEIT.