Ābolu un medus sausmaizītes. Pie brokastu kafijas vai pēcpusdienas tējas

Ja meklē recepti brokastīm vai launagam, par kuru var teikt "viens, divi un gatavs!", tad šī ir īstā –ar "Selgas" jaunajām sausmaizītēm.
Nobaudi Selga Nature sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nobaudi "Selga Nature" sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām!

4 personām

 

Sastāvdaļas:
1 pac. "Selga Nature" sausmaizīšu
2-3 āboli
50 g pekanriekstu
150 g jogurta
100 ml šķidra medus
1-2 ēdamk. malta kanēļa

 

Gatavošana:
 

  • Uz sausmaizītēm smērē jogurtu.
  • Plānās strēmelēs sagriez ābolus un liec uz maizītēm. 
  • Pārkaisi ar pekanriekstiem un kanēli, un pārlej medu.
  • Cita versija: sarīvē ābolu un sajauc kopā ar visām sastāvdaļām. Liec uz maizītēm.
  • Maizītes vari arī nedaudz pacept!

 

 

Šobrīd "Selga Nature" sausmaizītes var iegādāties O-veikalā un lielākajās tirdzniecības vietās, ieskaties:

Sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām ŠEIT

Sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čili pārslām ŠEIT.

Saistītie raksti