Pagatavo pavasarīgu brokastu maizi – ar humusu un redīsiem!
"Daudz graudu, gardas un kraukšķīgas. Īpaši patīk sausmaizītes ar čilli, kas iedod ēdienam nelielu asumiņu," jaunās "Selga Nature" sausmaizītes raksturo tētis un pavārs Normunds.
4 personām
Sastāvdaļas:
1 pac. “Selga Nature” sausmaizīšu
180 g humusa (garšu izvēli var mainīt)
1 garais gurķis
8 sarkanie redīsi
1 sauja zaļumu vai mikro salātu
Čili sāls pēc garšas
Gatavošana:
- Sagriez gurķi un redīsus plānās strēmelēs.
- Sausmaizītes apsmērē ar humusu, pievieno dārzeņu šķēles, zaļumus un čili sāli.
Šobrīd "Selga Nature" sausmaizītes var iegādāties O-veikalā un lielākajās tirdzniecības vietās, ieskaties:
Sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām ŠEIT
Sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čili pārslām ŠEIT.