Biezpiena pankūkas ar riekstu sviestu un zemenēm
Biezpiena pankūkas ar riekstu sviestu un zemenēm iesaka Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.
Sastāvdaļas:
- 250 g biezpiena;
- 250 g jogurta bez piedevām;
- 2 ēdamk. stēvijas;
- 150 g auzu miltu;
- 3 olas;
- 1 tējk. cepamā pulvera;
- daži pilieni vaniļas;
- gī sviests cepšanai;
- 1–2 tējk. zemesriekstu sviesta;
- dažas zemenes – dekoram.
Pagatavošana:
Sajauc biezpienu ar jogurtu, pievieno 3 olas, auzu miltus, cepamo pulveri, vaniļu un stēviju un samaisi visu viendabīgā masā. Uzkarsē pannu un iesmērē ar nedaudz gī sviesta. Liec mīklu pannā, cep uz maza uguns no abām pusēm 2–3 minūtes. Sagriez 4 daļās un pasniedz ar 1–2 tējkarotēm zemesriekstu sviesta un zemenēm.