Sulīgas un pagatavojamas 10 minūtēs: brokastu maizītes ar krēmsieru un tomātiem
Brokastu maizīšu sērijā šoreiz svaigo tomātu salātu maizītes ar krēmsieru.

FOTO: Agnese Gabrāne
Apgrauzdētās maizītes labi piesūcas ar tomātu sulu un eļļu, kas garšo ļoti labi!
Sastāvdaļas:
- apgrauzdētas maizes šķēles (izmantoju ‘’Ciabatta‘’ maizi)
- neliels tomāts
- krēmsiers pēc izvēles (man bija klasiskais bez piedevām)
- ķiplokdaiviņa
- olīveļļa vai vīnogu kauliņu eļļa
- garšvielas – kaltēts baziliks, sāls, pipari
Pagatavo:
- Tomātu sagriež mazos kubiņos, tiem piespiež ķiplokdaiviņu, pievieno garšvielas, eļļu un izmaisa.
- Uz maizītēm uzklāj krēmsieru, to īpaši nežēlojot un virsū kārto tomātu salātus.
Tik vienkārši!