Izmēģini! Auzu pārslu putra ar magonēm un mellenēm
Vienkārši un ātri pagatavojama putra. Pasniedzot ar citām sastāvdaļām, tā garšos neikdienišķi. Pamēģini!

FOTO: Publicitātes foto
Ierasto putru pavisam vienkārši var pārvērst neikdienišķā maltītē.
Sastāvdaļas:
- 1 glāze auzu pārslu
- 1 glāze ūdens
- 1 glāze piena vai augu dzēriena
- 1 ēdamk. medus
- 1 ēdamk. magoņu
- 1 ēdamk. biezpiena
Gatavošana:
- Katliņā ieber auzu pārslas, pievieno ūdeni un vāra mērenā temperatūrā.
- Kad ūdens ir iztvaikojis, pievieno pienu, medu, biezpienu un magones. Vāra vēl
5–7 minūtes. - Pasniedz ar svaigām ogām pēc izvēles.