Izmēģini! Auzu pārslu putra ar magonēm un mellenēm

Vienkārši un ātri pagatavojama putra. Pasniedzot ar citām sastāvdaļām, tā garšos neikdienišķi. Pamēģini!
Ierasto putru pavisam vienkārši var pārvērst neikdienišķā maltītē.

FOTO: Publicitātes foto

Ierasto putru pavisam vienkārši var pārvērst neikdienišķā maltītē.

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze auzu pārslu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 glāze piena vai augu dzēriena
  • 1 ēdamk. medus
  • 1 ēdamk. magoņu
  • 1 ēdamk. biezpiena

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Katliņā ieber auzu pārslas, pievieno ūdeni un vāra mērenā temperatūrā.
  2. Kad ūdens ir iztvaikojis, pievieno pienu, medu, biezpienu un magones. Vāra vēl
    5–7 minūtes.
  3. Pasniedz ar svaigām ogām pēc izvēles.

Saistītie raksti