Sātīgā omlete - ar doktordesu, kartupeļiem un tomātiem

Šī ir omlete, kas derēs arī kā pusdienu maltīte - tik sātīga tā ir!

Omleti pasniedz, pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem.

FOTO: Shutterstock.com

Omleti pasniedz, pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem.

Uzlej olīveļļu uz pannas, uzbver sīpolus un kartupeļus. Kamēr sīpoli un kartupeļi cepas, sagriež doktordesu, tomātus un sarīvē sieru. Sakuļ arī olas ;) Kad sīpoli ar kartupeļiem gandrīz gatavi, liek klāt desu (apcep nedaudz), tad tomātus. Pacep kādu mirkli līdz 5min, tad pārlej ar sakultu olu, pārber ar rīvētu sieru un maisa vienmērīgi visu, kamēr ola ir izcepusies vienmērīgi. Labu ēstgribu! E.H. (bac)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Doktordesa
  • Kartupeļi
  • Olīveļļa - 100.ml
  • Olas - 5.gab
  • Sīpoli,tomāti,siers - 1.gab