Ananasu punšs

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Sajauc ananasu sulu, rumu, cukura sīrupu un laimu sulu, maisījumā ieliek vaniļas pārkstis. Visus augļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ieber sulasruma maisījumā. Visu liek uz dažām stundām ledusskapī, tad izņem vaniļas pākstis. Ļoti auksto augļu un sulas maisījumu lej augstās glāzēs.

Avots: žurnāls Mūsmājas, 2009. decembris

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Ananāsu sula - 1.l
  • Rums.l
  • Cukura sīrups - 6.ēdamkarotes
  • Laimu sula - 4.gb
  • Vaniļas pākstos - 2.gb
  • Apelsīns - 1.gb
  • Mango - 1.gb
  • Banāns - 1.gb
  • Ananāsu šķēles - 4.gb