Ananasu punšs
Sajauc ananasu sulu, rumu, cukura sīrupu un laimu sulu,
maisījumā ieliek vaniļas pārkstis. Visus augļus nomizo, sagriež
mazos gabaliņos, ieber sulasruma maisījumā. Visu liek uz dažām
stundām ledusskapī, tad izņem vaniļas pākstis. Ļoti auksto augļu un
sulas maisījumu lej augstās glāzēs.
Avots: žurnāls Mūsmājas, 2009.
decembris
Sastāvdaļas
- Ananāsu sula - 1.l
- Rums.l
- Cukura sīrups - 6.ēdamkarotes
- Laimu sula - 4.gb
- Vaniļas pākstos - 2.gb
- Apelsīns - 1.gb
- Mango - 1.gb
- Banāns - 1.gb
- Ananāsu šķēles - 4.gb