Ogu karstvīns ar olu

FOTO: Shutterstock.com

Pudeli sarkanvīna atšķaida ar ūdeni un pievieno cukuru. Liek uz uguns, uzkarsē, bet nevāra. Sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru - kuļ 20 minūtes, pakāpeniski pievienojot cukuru. Pielej ogu sīrupu, ielej pokālos vai krūzītēs (pa 2 tējkarotēm katrā). Uzmanīgi nemaisot virsū lej karsto dzērienu. Bauda karstu, dzerot ar salmiņu. Klāt var ņemt riekstiņus vai sāļos cepumus.

 

Recepte no grāmatas: Asinsgrupu diētas/sast. Jūlija Liepiņa. – Rīga: Jumava

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sausais sarkanvīns - 1.pudele
  • tikpat daudz vārīta ūdens
  • Cukurs - 7.ēd.k.
  • Olas dzeltenumi - 2.gab
  • jebkuršs ogu sīrups - 100.g