Tējas punšs

Punša sastāvā vienmēr ir piecas sastāvdaļas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

6 - 8 personām

Katliņā uzkarsē tēju, rumu un degvīnu gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai. Punša glāzes sasilda, izskalojot ar karstu ūdeni, lai tās, ielejot karsto šķidrumu nesaplīstu. Papildus glāzē vēl ieliek sudraba karoti. Dzērienam pēc garšas pieliek cukuru un izlej sagatavotajās karstumizturīgajās glāzēs. Pieliek citrona ripiņu.

 

Recepte no grāmatas: Ziemassvētki/K. Īdena. – Rīga: Zvaigzne ABC

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Tumšais rums - 1/2.l
  • Degvīns - 1/2.l
  • Cukurs.pēc garšas
  • Citrona šķēlītes - 6 - 8.gab